7/03/2014

Song Celebrations (Laulupidu) sounds like picnic to me

"Miks nii palju värvilisi inimesi Tallinnas praegu on, eriti meie trenni juures?" päris Jasmine pärast väsitavat laagripäeva Kalevi staadioni kõrval tenniseväljakutelt lahkumas. Tegelikult on tal õigus, sest neid lõbusaid ja õnnelikke väsinud tantsijaid on Tallinna kesklinnas see nädal igal pool ja see on omamoodi lahe, päris suurlinna tunne tekib kohe:)

Kuna tantsupeo piletid on kõik väljamüüdud, siis loodame laulupeole pääseda. See on Jasmine esimene kord ja ta ei tea, mida oodata. Ta teab ainult seda, et see on Lauluväljakul ja seal on suur-suur muruplats ja see tähendab tema jaoks piknikku. Seega, meil tuleb piknik! Mugav riietus ja maitsvad suupisted on Jasminel endal juba välja valitud - näeme Lauluväljakul!

This weekend we have Estonian Song and Dance Celebration in Tallinn. Big national partyyyyyy.... Thousands of singers and dancers come together and Jasmine thinks that they are all so colourful, fun and happy and make Tallinn more beautiful. 
As Celebrations are open air events it means picnic to Jasmine. And this is so fun:) She already picked cozy outfit and tasty snacks!



Hetke vingem laste käsitöö - kummist käevõrud Friendly Bands www.lett.ee





Tervislikud ja orgaanilised ampsud ostetud lastetoit.ee-st  Lemmikud on krõbedad porgandipulgad ja rosinad!










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar