6/11/2015

Tennis is not just a sport for me!

Loomulikult ei piisa meile ühest tennisekleidist. Ei! Ei piisa ka kahest seelikust. Muidugi mitte :) Sest Jasmine arvates peab trennis ka väga ilusasti riides olema :) ja muidugi tuleb ju komplekte vahetada, seda enam, et trenne on 3 korda nädalas ja võistlused on üldse teine teema :)

Ühesõnaga, kuna tennisetrennid kolisid välja ja suvine võistlusgraafik on ju tihe, siis otseloomulikult on meil vaja uusi tenniseriideid. Jah, kuigi suurem osa Jasmine garderoobist tuleb onlinest, siis trenniriided valime peaaegu alati Sportlandi tennisepoest Tere tennisekeskusest Tallinnas.

Nagu ikka ütleb üks pilt rohkem kui tuhat sõna, siis näitan kõigepealt, mis valikud olid....ja valik oli uskumatult hea...eriti just nii väikeste tenniseprintsesside jaoks.....















 
























Leppsime kokku, et selleks hooajaks rändab koju kaks komplekti ja armastus esimesest silmapilgust kuulus otseloomulikult mustale Adidase Y3 tennisekleidile Rolland Garrosi kollektsioonist, mille on disaininud Yohji Yamamoto. Seljas üliilus ja väga kehas (võibolla isegi liiga tihedalt ümber). Täpselt tema jaoks :) Ainuke miinus on seljast ära võtmine, kuna seeliku kumm on nii tugev ja laps sellega üksi hakkama ei saa :(







Ja teine koht oli valikus tegelilkult valge Wilsoni kleit (ülihea materjal), kuid kuna trenni meeldib Jasminele teha seelikus ja topis, siis  läks seekord loosi roosa Wilsoni komplekt, millel tõesti supermugav ja kerge materjal. Suvel eriti hea!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar