10/09/2015

Kudumid, kudumid, kudumid!

Aeg on sealmaal, et tuleb kampsunid välja otsida - mida soojemad ja paksemad, seda parem. Nii arvab ka Jasmine: "kuna siis ei pea ju veel paksu jopet peale panema ja saab pargis veel kergemalt ringi silgata". Selle "õige" kampsuni otsingul olime päris mõnda aega.....ja kaalusime juba tõsiselt, et laseme kududa. Viimane on muidugi ülitore mõte, aga kahjuks me ei jõudnud selleni :), sest just see ja võibolla isegi veelgi parem, mida otsisime, lebas Lindexi poisteosakonna riiulis! "Jess!" olime mõlemad õnnelikud ja pealegi pehme ja mõnusalt oversized. See lihtne ja samas nii klassikaline läheb kokku pea kõigega :) Peaaegu nagu vanaema kootud!

Ahjaa, see MÜTS! See Zizterz's inglite käsitsi kootud "surfimüts" on Jasmine kaaslane alates hetkeks kuni ta selle hiljuti ise postiautomaadist välja õngitses. Ise disainis - valis värvid ja saatis mõõdud! Seega, see müts on kas peas või kotis, aga alati kaasas :) Luksus Eesti moodi!

Kampsun/Sweater: Lindex
Südametega teksad/Jeans with heart print: Polarn O. Pyret
Müts/Hat: Zizterz
Kindad/Gloves: Polarn O. Pyret
Saapad/Boots: Dr. Martens
Riisiküpsised/Ricecakes: Organix, www.lastetoit.ee

We have been on a perfect knitwear journey for a long time. Just before to start seeking the one who can knit it we found this white cable knit sweater on a Lindex boy's department. This looked even better we dreamed - simple, a little oversized and classic to goes with everything.

And this HAT! This handmade "surfer's hat" by Zizterz angels is Jasmine's absolute favorite. Of course, as she created the design and choose stripes colours, totally her own HAT :) So, we have it basically everywhere! Estonian luxury!

XOXO
Love this colourful autumn!
Jasmine












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar