6/09/2017

Mitte ainult naistele......

Teate ju küll, et olgu sul palju ilusaid ja trendikaid riideid, kodus tahad need võimalikult ruttu mugavate vastu vahetada.....mida lihtsam seda mõnusam. No ja see kehtib täpselt laste kohta, vähemalt Jasmine kohta küll. Koolist tulles oli see nii tavaline, et koolivorm lendas kiirelt kappi ja pidzaama rändas veelgi kiiremalt selga...ja seda siis keset päeva. Vahet ju pole, kui juba kodus, siis ekstra mugav ja mõnus.
No vot, nüüd on selline lugu, et kui me ükspäev avastasime, et Eesti oma pesubrändil BonBon Lingeriel on superäge lastekollektsioon, siis leidis see väga kiirelt koha meie garderoobis. See "emme, need on nii jumalikud ja mul on kohe neid vaja" tuli kiirelt nende imeliste baleriini sokkide kohta. No need lihtsalt röövisid ta südame ja ma tegelikult ei kujuta ettegi, millisele tüdrukule need ei meeldiks. No ja siis tuli meil sokkide juurde kogu ülejäänud outfit leida. See ju nii tavaline, et uus kott või kingad ja sinna vaja uut kleiti jaa nii edasi, eks? Tüdrukute puhul kehtib samamoodi :)

Kuigi Jasmine pole eriline roosa armastaja, siis siin ei tekkinud tal mingit vastureaktsiooni ei roosamanna värvi ega pitsiäärte vastu...kõik sobis ;)

Ühesõnaga, BonBon Lingerie on nüüd mitte ainult naiste pesubränd! Kiitus ja pai neile!












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar