1/16/2015

Thank You, Shopping angel!

Järsku keset talve on meil kangesti vaja jumpsuiti ja kindlasti mingisugust hallikat tooni ja mõnusalt mugavat. No ja kui sa ikka midagi väga tahad, siis sa ju leiad ka, kuid mitte alati! Seekord juhatas "shopingu ingel" meid täpselt õigesse kohta - voila, Zara Kids - täpselt selline nagu vaja - tumehall, nahast detailidega, pükstel taskud ja mõnusalt lohvakas.  Suurepärane! Läks õnneks :)

Aga selle loo peategelane on hoopis see KOTT, mis röövis kogu Jasmine tähelepanu ja täielikult! Nagu naistele tavaks - aksessuaarid, aksessuraarid,  aksessuaarid, ilma milleta ükski riideese ei ela ju! Niisiis, see kott - tegelikult ülilahe crossbody stiilis ja armsa kutsa näoga ja väga-väga mõnusas pastellses toonis, üldse mitte liiga lapselik. Totaalse koeraarmastajana, nii temalik!

Juuksed krunni ja minek!

Cold and freezing weather always makes you crave something cray, something cozy, but always stylish. "Shopping angel" arrived to Zara Kids and voila, there IT was - loose, dark cray, leather details, pockets. Jumpsuits are oh-so-versatile, cozy up with fur vest or throw on some leather jacket. 

But the glory of this outfit goes to accessories. This crossbody bag, total heart dropper, stole her heart. As a dog lover, she can keep her lovable canine close by when she's on the go. And the colour - pastel goes with everything. 









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar