1/09/2015

Kummikud ja seelik - perfect match!

Ilmad on küll praegu sellised, et ega õhtul küll ei tea, mida homme selga peaks panema. Aga, Jasmine arvates on täna just kõige parem kummiku ja seeliku päev. Tema arust on kummikud pükstega suht igav ja kole, mis sellest, et ema arvates oleks nii hoopis soem ja õigem, aga olgu! Ta valis ikka seeliku ja ikka selle kõige uhkema - süsimusta, litreid täis ja mitu kihti tülli.

Hunteri kummikutest olen ka varem kirjutanud ja need on tõepoolest erakordselt head, seega ma pikemalt ei hakka neid kiitma siin, aga lihtsalt mainin, et tasub teha väike lisaost ka sinna juurde ja osta ka nn sokid, mida on just jahedama ilmaga mõnus kasutada. Need on pehmed fliisist ja annab võimaluse lapsel paljajalu sinna sisse hüpata. Ja seda viimast armastab meie laps küll väga:)

Voila! Naudime huvitavaid ilmasid!


Today is the perfect skirt and rubber boots day, thinks Jasmine! As Hunter wellington boots with any kind of  trousers are so boring and ugly, she picked skirt and not just a skirt, but "the skirt". It means pitch-black tutu skirt with many layers and spangles. In these cold days we have Hunters with boot socks, which are so great. 










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar