8/01/2015

Three ways to wear Tinkerbell

Kui me Instagramis pilte sirvisime, jäi Jasmine pilk pikalt pidama ühel fotograafi kontol poseerival umbes temavanusel tüdrukul, kes satsilises kleidis, põlvikutes ja ketsides keerutas. "Üliarmas, onju ema, ma tahaks ka sellist kleiti, mida saab kanda ketsidega!" Huvitav :)

See oli Mimi Disain kleit - Tinkerbell! Kuna neid värvitoone on sellel imeilusal mudelil tõepoolest igale maitsele - roosast mustani, siis oli Jasmine väga keerulise valiku ees. Minulegi üllatuseks ta seekord musta oma valikusse ei toonud ja eelistas pigem heledaid ja helgeid toone. Jälle huvitav :)

Kui me Mimi stuudiost väljusime poetas ta kuidagi kahetsevalt: "Nii kahju, et me natuke varem ei näinud neid kleite, ma oleks nii tahtnud just selle kleidiga oma lasteaia lõpupeole minna!" Sellest oli tõesti kahju, tuli nõustuda!  

Eesti disain rokib!
XOXO


"Look that cute dress to wear with sneakers, but still so stylish!" she said after seeing one photo in Instagram. This is Estonian children's clothing brand Mimi Disain, Tinkerbell dress. She chose three different colors to show her different sides of character. Interesting:) 

Estonian design rocks!
XOXO






















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar